Ekat pelit

Posted on December 3, 2008

0


Ensimmäiset kaksi 750 pisteen peliä Warhammer 7th editionia takana. Samalla ensimmäiset pelit Ogreilla. Viimeksi olen pelannut 5th editionia ja paljon asioita on muuttunut. Kaveri lainasi 7. laitoksen sääntökirjan ja säännöistä löytyy sekä helpompia että vaikeampia uudistuksia. Ihmettelen, miksi 7. laitoksen sääntökirja on mustavalkoinen, kun 90-luvun puolella painettu 5th edition oli kauttaaltaan nelivärinen? Myöskin kuvituksessa on säästelty sekä käyttämällä vähän kuvia että kierrättämällä vanhoja taideteoksia.

Kummatkin pelit päättyivät yllätyksekseni ogrejen voittoon. Taisin olla erittäin onnekas. Ensimmäisessä pelissä juuri ilmestyneellä Warriors of Chaos -listalla pelaava vastustajani antoi viimeisen marauder-yksikkönsä tahallaan ulottuvilleni, joten oikeastaan peli oli tasuri. Toisella kerralla voitin selvästi, joskin kumpikin pelaaja lievästi sekoili sääntötulkinnoissa.

Päätin samalla laittaa sekä bruiserille että maneaterille aseiksi brace of handguns, kivääriparin. 750 pisteen listaan ei mahdu yhtään loitsijaa eikä maagista esinettä, niinpä nämä kaksi saavat toimia kaukopelotteena. Ogret voivat käyttää handguneja pistoolin tapaan, mikä tarkoittaa ampumista liikkeestä ja ilman kantamamiinuksia.

Advertisements
Posted in: WHFB